Avui us deixe la recepta del guacamole. De segur que molts ja sabeu com es fa, però molta altra gent el compra preparat al supermercat. No val la pena comprar-lo preparat, la preparació és mínima. Em va ensenyar a prepar-lo un amic mexicà. També porta coriandre (cilantro) però jo no l’utilitze així que no en fique. Podeu ficar-li també "chile" picant.
Ingredients
1 alvocat
1 tomaca
1/2 ceba
1 llima
sal
Procediment.
Agafem un alvocat en horitzontal, el tallem per la mitat i girem cada una de les mitats cap una direcció per a separ-les. Retirem el pinyol (no el tirem!) i triturem l’alvocat. Triturem també la tomaca i la ceba i ho juntem amb l’alvocat. Afegim sal i llima segons el nostre gust, aquesta a més farà que no s’oixide el nostre guacamole. Si ens sobra podem guardar-ho junt el pinyol, ja que aquest retardarà l’oxidació i ens durarà més. Encara que a mi mai em sobra.
nota: es por triturar més o menys, a mi m’agrada més sencer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada